Wkrótce Wielkanoc! Cukiernicy „Niebo w gębie” już zacierają ręce do pracy, by przygotować dla Was coś spektakularnego! Oprócz tradycyjnych wypieków - takich jak mazurki, baby wielkanocne czy kruche ciasteczka, powstaną również wyjątkowe cudeńka, które aż żal zjadać, bo wyglądają jak małe dzieła sztuki! Jednak zapewniamy - warto się skusić, np. na wielkanocne jajko!
i
Mus z białej czekolady i krem mango-marakuja w środku. Całość oblana jest kruchą, słodką skorupką. Tak przygotowane jajko cukiernicy ozdobili pozłacanymi „gałązkami” z mlecznej czekolady i umieścili na maślanym ciasteczku sable. Czyż nie brzmi bajkowo? Takie specjalne słodkości oraz te tradycyjne będą dostępne na zamówienie na wasze wielkanocne stoły.
Co kryją jeszcze cukiernicze wyspy „Niebo w gębie”?
Oprócz pysznych lodów o różnych smakach i dobrze wszystkim znanych ciast, znajdziecie tam również kruche ciasteczka, owocowe babeczki, ciasta, bezy, makaroniki, minitorciki, czy wyśmienite torty - zarówno w nowoczesnym, jak i tradycyjnym wydaniu.

i
W okresie świątecznym, jak i w czasie innych okolicznościowych wydarzeń (tłusty czwartek, walentynki, dzień kobiet itp.) do stałej oferty cukierni dokładane są specjały, które pozwolą Wam cieszyć się smakiem i obdarować też słodką radością swoich najbliższych.
„Niebo w gębie” oferuj słodkości indywidualnie dobrane na każdą okazję: baby shower, chrzciny, urodziny, komunię, wesele, stypę, rocznicę, i każdą inną ważną dla Was okoliczność. Tort, jako najważniejszy punkt każdego wydarzenia, cukiernicy „Niebo w gębie” wykonują w formie tradycyjnej i dużej gamie smakowej, jak i też w wersji nowoczesnej, według życzenia swoich klientów.
Słodkie stoły autorstwa Cukierni są zawsze pełne pięknych i pysznych ciast, ciasteczek, deserków, babeczek i muffinek o niebiańskich i niezapomnianych smakach. Cukiernicy wykonują również słodkości bez glutenu i laktozy na Wasze specjalne zamówienie.

i
Nieprzerwanie przez cały rok w Cukierni produkowane są wyśmienite lody, robione ręcznie na bazie podkarpackiego mleka i pysznej śmietanki. Od kremówki, poziomki czy mocno owocowych sorbetów, po wiele innych różnorodnych smaków, które zadowolą nawet najbardziej wybrednego smakosza. Prawdziwą gratką są lody sezonowe, tworzone na specjalne okazje, np. czarne lody na bazie węgla kokosowego, lody jaglane z jagodami - te smakołyki są warte słodkiego grzechu!
W „Niebo w gębie” piecze się również zdrowy chleb żytni na zakwasie, z nasionami siemienia lnianego, czarnuszki i słonecznika. Sekretem wyjątkowego smaku i jakości produktów cukierni jest praca wyłącznie na sprawdzonych recepturach w oparciu o najlepsze naturalne produkty, pochodzące od regionalnych dostawców, które nie zawierają sztucznych barwników, aromatów ani ulepszaczy.
Gdzie znaleźć "Niebo w gębie"?
Obecnie cukiernia posiada dwie wyspy cukiernicze w Galerii Rzeszów na poziomie 0 i +1. Ulubione smaki znajdą tu nie tylko miłośnicy imponujących tortów, ale też amatorzy delikatnych słodyczy, lodów i pysznej, najlepszej jakościowo kawy. Słodkości można skosztować również w Restauracji Oranżeria w Hotelu Rzeszów, a także w Browarze Manufaktura. W przyszłości w planie jest otworzenie następnego punktu sprzedaży w centrum Rzeszowa - aby słodkości „Niebo w gębie” sprawiały radość jeszcze większej ilości osób.
Artykuł sponsorowany