Ryby - kobiety spod tego znaku zodiaku przejawiają duże zdolności manualne. Odznaczają się także wysoką kreatywnością. Potrafią funkcjonować w artystycznym chaosie, tworząc w nim wyjątkowe dania. Dzięki takiemu podejściu do gotowania, w ich potrawach znaleźć możemy ciekawe połączenia smakowe.
Panna - charakterystyczną cechą panien jest przywiązywanie dużej wagi do porządku. W ich kuchni wszystko ma swoje miejsce. Staranność i dbałość o szczegóły tych kobiet, ma swoje odzwierciedlenie w tworzonych przez nie potrawach. Spodziewać możemy się, że dania wychodzące z ich kuchni będą dopracowane i wyjątkowo pyszne.
Rak - kobiety urodzone pod znakiem raka, dużą część energii poświęcają rodzinie. W kuchni wyróżniają się dbałością o to, aby smakami dopasować się do swoich bliskich. Są to świetne matki i żony. Pewne jest, że z ich potraw zawsze będą wydobywać się przyjemne zapachy, przez co rodzinie trudno będzie powstrzymać się od podjadania!