Oprócz praktycznych informacji w książce „Coś na ząb” znajdziesz ciekawe menu:
- na damskie spotkania przy winku (gdy każda z pań jest na jakiejś diecie),
- na męskie wieczory przy piwie (np. podczas oglądania meczu),
- na imprezy domowe (szczególnie rekomendujemy takie, które będą hitem sylwestrowego wieczoru!)
- przyjęcia dla dzieci.
Jest w czym wybierać, bo proponujemy ponad 80 przepisów na rozmaite przekąski:
- na zimno i na ciepło,
- z warzyw, wędlin, serów, marynat itd.
- na podstawkach z krakersów, pumpernikla, minigrzankach, w cieście francuskim i kruchym,
- w formie kulek, paluszków, koreczków, tartinek, pasztecików, zawijańców, szaszłyczków, minipierożków, bruschetty, mini kanapeczek, roladek, łódeczek, minibabeczek, pizzerinek, tartaletek, miniquichy itp.
Z książki „Coś na ząb” dowiesz się też, jak pięknie podać małe dania na łupkowych płytkach, desce, w szklaneczkach, kokilkach, w papilotkach, nabijane na widelczyki, patyczki, szpadki, w szklaneczkach i kieliszkach, na porcelanowych łyżkach, specjalnych talerzykach i miseczkach do finger food.
Polecamy książkę "Coś na ząb", a kupisz ją w salonikach prasowych i na stronie www.sklep.grupazpr

i