małgorzata kożuchowska

i

Autor: AKPA

Dieta Małgorzaty Kożuchowskiej. Dowiedz się, w jaki sposób gwiazda schudła po ciąży!

2015-09-11 20:30

Małgorzata Kożuchowska zawsze zachwycała idealnie szczupłą sylwetką. Nic więc dziwnego, że szybko poradziła sobie z nadprogramowymi kilogramami po ciąży. Jaką dietę stosowała? Sprawdź, dzięki czemu Małgorzata Kożuchowska odzyskała swoją dawną figurę.

Małgorzata Kożuchowska zachwyca szczupłą figurą po urodzeniu swojego pierwszego dziecka. W jaki sposób tak szybko schudła? Magazyn Party donosi, że aktorka stosuje popularną dietę, która jest hitem w USA, a niedawno została odkryta przez polskie gwiazdy, takie jak: Joanna Krupa, Agnieszka Szulim czy Anna Dereszowska. Mowa o diecie rozpisanej według... genów! Małgorzata Kożuchowska poddała się badaniu Genodiet, które pozwala skomponować indywidualny jadłospis, minimalizujący rozwój wielu chorób, umożliwiający zachowanie prawidłowej i pożądanej masy ciała, a także poprawiający jakość oraz długość życia. Testy, które służą ustaleniu genodiety są bezbolesne i nieinwazyjne. Szokuje tylko cena - od 1 do 3 tysięcy złotych.

Zobacz: Chcesz zrezygnować z jedzenia węglowodanów? Sprawdź, co się stanie!

Przeczytaj też: Poznaj zdrowotne właściwości zielonej kawy. Dlaczego warto ją pić?

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki