Świat beauty cały czas się zmienia i idzie do przodu. Dzisiaj, coraz więcej konsumentów stawia na edukację i sprawdzanie składów kosmetyków. Również producenci idą z tym nurtem i coraz więcej mówią, o procentowych zawartościach składników aktywnych w ich produktach. Odchodzi się od cudownych preparatów na wszystko, na rzecz świadomej nauki klienta. Właściwa pielęgnacja skóry to rytuał, którego absolutnie nie powinniśmy pomijać. Dzięki niej utrzymamy naszą skórę w dobrej kondycji, zapobiegniemy pierwszym oznakom starzenia oraz odwodnieniu. Water Bomb marki Soraya to linia nawilżających balsamów do ciała, które zawierają ekstrakty z owoców oraz wyróżniają się lekkimi, szybko wchłaniającymi się konsystencjami. W formułach poszczególnych kosmetyków zastosowano sok z arbuza, sok z melona i wyciąg z kaktusa, które dopełnia betaina, olej ze słodkich migdałów i olej makadamia.
Zobacz także: QUIZ. W podróży po polskich serialach. Tylko dla prawdziwych znawców. Wiesz, gdzie toczy się akcja tych produkcji?
Co znajdziemy w nowej kolekcji marki Soraya?
Ekspresowo nawilżająca arbuzowa galaretka do ciała z linii Water Bomb marki Soraya
Balsam o ultralekkiej, wodnej formule, który zapewnia natychmiastowe nawilżenie skóry. Odświeża, łagodzi i poprawia jej napięcie. Zawiera sok z arbuza i betainę. Wyróżnia się pobudzającym zapachem, który łączy nuty cytrusów, mango i brzoskwini.
Supernawilżający melonowy sorbet do ciała z linii Water Bomb marki Soraya
Balsam o hydrożelowej formule, który zapewnia intensywne nawilżenie skóry. Odświeża, wygładza i poprawia jej napięcie. Zawiera sok z melona i olej ze słodkich migdałów. Wyróżnia się relaksującym zapachem, który łączy nuty banana, truskawki i wanilii.
Długotrwale nawilżający kaktusowy mus do ciała z linii Water Bomb marki Soraya
Balsam o bogatej, hydrożelowej formule, który zapewnia długotrwałe nawilżenie skóry. Odświeża, wygładza i przywraca jej komfort – nawet w przypadku silnego wysuszenia i podrażnienia. Zawiera wyciąg z kaktusa i olej makadamia. Wyróżnia się ożywczym zapachem, który łączy nuty ogórka i czarnej porzeczki.