Valbon

i

Autor: materiały prasowe Valbon

Strefa dobrego smaku

Smakuj na wiosnę. Sery camembert z aromatycznymi posypkami!

Klasyczny ser pleśniowy camembert od Valbon to kwintesencja smaku i  stylu. Wytwarzany we Francji, zgodnie z przekazywaną od 100  lat z pokolenia na pokolenie serowarską tradycją, harmonijnie łączy kremowe wnętrze z delikatną skórką. Teraz dołączają do niego dwie NOWOŚCI – jedyne na polskim rynku produkty w posypkach, czyli Valbon Camembert w posypce śródziemnomorskiej oraz Valbon Camembert w posypce z pieprzu, które doskonale sprawdzą się, jako urozmaicenie deski serów.

Camembert od Valbon to oryginalny francuski ser, tworzony według receptury mistrza serowarstwa Henriego Hutina z Lacroix-sur-Meuse. Początkowo produkowano go w małej rzemieślniczej manufakturze serów dojrzewających, a obecnie wytwarzany jest w nowoczesnej, ale kontynuującej najlepsze tradycje, wytwórni serów pleśniowych. Jest ceniony na całym świecie przede wszystkim za szlachetne gatunki pleśni, które go pokrywają. To właśnie one, dojrzewając, tworzą ich aksamitną skórkę oraz niepowtarzalny smak i zapach. Sery Valbon są doskonałe na każdą okazję – z chrupiącą bagietką tworzą wyjątkowe śniadanie, a w towarzystwie dodatków idealnie sprawdzą się jako element wytwornej kolacji dla zaproszonych gości. Obecny na rynku od lat Valbon Camembert klasyczny jest jednym z  łagodniejszych serów pleśniowych, a jego aksamitna skórka skrywa miękkie, kremowe wnętrze, natomiast dwie nowości posiadają unikatowe rozwiązanie –  aromatyczną posypkę, którą tworzy mieszanka przypraw, ziół i suszonych warzyw: Valbon Camembert w  posypce śródziemnomorskiej cechują nuty pomidorów, czosnku i  bazylii, a Valbon Camembert w posypce z kolorowego pieprzu zachwyca delikatną, ale wyczuwalną pikantnością.

Valbon to marka ekspert w swojej kategorii i klasyka smaku dla koneserów – mówi Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska. I dodaje: Nasze dwie nowości, czyli Valbon Camembert w posypce śródziemnomorskiej oraz Valbon Camembert w posypce z pieprzu, są odpowiedzią na potrzeby konsumentów, ponieważ jak pokazują badania***, to właśnie użytkownicy tej kategorii są najbardziej otwarci na nowości produktowe i chcieliby spróbować czegoś innego.

Valbon

i

Autor: materiały prasowe Valbon
Valbon

i

Autor: materiały prasowe Valbon
Nosel wkręca
Ślimak na robactwo
Video Player is loading.
Czas 0:00
Czas trwania 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Pozostały czas 0:00
Â
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
      Reklama
      1. Now Playing
        Up NextŚlimak na robactwo
      2. Now Playing
        Up NextMotocykl dostarczony taksówką?
      3. Now Playing
        Up NextKsero człowieka
      4. Now Playing
        Up NextZalanie
      5. Now Playing
        Up NextOwoce do oclenia
      6. Now Playing
        Up NextJedzenie w walizkach
      7. Now Playing
        Up NextKontrol kominowa
      8. Now Playing
        Up NextZamurowana
      9. Now Playing
        Up NextOdprawa na pół etatu
      10. Now Playing
        Up NextŚwiadek - gęś
      11. Now Playing
        Up NextOznaczenie śrub
      12. Now Playing
        Up Next60% wstawienia okien
      13. Now Playing
        Up NextZa krótka nóżka
      14. Now Playing
        Up NextWoda z basenu w wannie
      15. Now Playing
        Up Next5 śrubek
      16. Now Playing
        Up NextCzy urzędniczka dojedzie?
      17. Now Playing
        Up NextWłasne łóżko
      18. Now Playing
        Up NextKrawcowa
      19. Now Playing
        Up NextPrześwietlenie w Salonikach
      20. Now Playing
        Up NextKamera zamiast wycieraczki
      21. Now Playing
        Up NextWyściełana podłoga

      Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki