Ile w tym roku kosztuje catering świąteczny Magdy Gessler? Więcej szczegółów na kolejnych slajdach.
Za pięć sztuk pierogów z kapustą i prawdziwkami zapłacimy 51 zł.
Za 900 ml zupy zapłacimy 83 zł.
Tradycyjna sałatka jarzynowa z grzybkami marynowanymi to koszt 43 zł za 300 g. Co ciekawe, rok temu było nieco taniej - płaciliśmy wówczas 41 zł.
Śledzik pod pierzynką to koszt 59 zł.
Za 900 ml zupy zapłacimy dwa złote więcej niż rok temu, bo 67 zł.
Ryba po grecku duszona w bukiecie warzyw włoskich (słoik 200 g) - 49 zł.
Za 10 sztuk uszek do barszczu zapłacimy 70 zł.
Tradycyjny polski Makowiec z orzechami (1,2 kg) to koszt 145 zł.
Kilogram piernika staropolskiego z powidłami śliwkowymi to koszt 90 zł.
Jak myślicie, czy ceny są odpowiednie, czy być może nieco za wysokie?