Warszawiacy są zapracowani. A do tego przed świętami sprzątanie, pogoń za prezentami i oczywiście gotowanie wigilijnych potraw. Gdy na to ostatnie zabrakło nam czasu, wciąż możemy skorzystać z ofert warszawskich restauracji i firm kateringowych. Jeszcze dziś i w sobotę można zamawiać pierogi, karpia czy kapustę z grzybami. Część z firm nawet dowiezie nam je do domu tuż przed kolacją. Wybraliśmy dla czytelników „Super Expressu” kilka ofert, które nie powinny nadszarpnąć domowego budżetu, a smak i jakość dań pozostanie domowa. Karpia w galarecie można zamówić już za 12 zł za 150 g., a rybę po grecku za tą samą ilość za 8 zł. Pierogi z kapustą, które są obowiązkowe na świątecznym stole, kupimy już za 2 zł za sztukę. A barszcz czerwony od 1,19 zł za 100 g. W ofercie restauracji znajdzie się zawsze coś słodkiego. Tradycyjny makowiec kupimy z dostawą do domu za 45 zł za kg.
Warszawiacy są zapracowani. A do tego przed świętami sprzątanie, pogoń za prezentami i oczywiście gotowanie wigilijnych potraw. Gdy na to ostatnie zabrakło nam czasu, wciąż możemy skorzystać z ofert warszawskich restauracji i firm kateringowych. Jeszcze dziś i w sobotę można zamawiać pierogi, karpia czy kapustę z grzybami. Część z firm nawet dowiezie nam je do domu tuż przed kolacją. Wybraliśmy dla czytelników „Super Expressu” kilka ofert, które nie powinny nadszarpnąć domowego budżetu, a smak i jakość dań pozostanie domowa. Karpia w galarecie można zamówić już za 12 zł za 150 g., a rybę po grecku za tą samą ilość za 8 zł. Pierogi z kapustą, które są obowiązkowe na świątecznym stole, kupimy już za 2 zł za sztukę. A barszcz czerwony od 1,19 zł za 100 g. W ofercie restauracji znajdzie się zawsze coś słodkiego. Tradycyjny makowiec kupimy z dostawą do domu za 45 zł za kg.
Warszawiacy są zapracowani. A do tego przed świętami sprzątanie, pogoń za prezentami i oczywiście gotowanie wigilijnych potraw. Gdy na to ostatnie zabrakło nam czasu, wciąż możemy skorzystać z ofert warszawskich restauracji i firm kateringowych. Jeszcze dziś i w sobotę można zamawiać pierogi, karpia czy kapustę z grzybami. Część z firm nawet dowiezie nam je do domu tuż przed kolacją. Wybraliśmy dla czytelników „Super Expressu” kilka ofert, które nie powinny nadszarpnąć domowego budżetu, a smak i jakość dań pozostanie domowa. Karpia w galarecie można zamówić już za 12 zł za 150 g., a rybę po grecku za tą samą ilość za 8 zł. Pierogi z kapustą, które są obowiązkowe na świątecznym stole, kupimy już za 2 zł za sztukę. A barszcz czerwony od 1,19 zł za 100 g. W ofercie restauracji znajdzie się zawsze coś słodkiego. Tradycyjny makowiec kupimy z dostawą do domu za 45 zł za kg.
Tutaj możesz zamówić jeszcze wigilijne potrawy:
Restauracja „Pod karpiem”, ul. Stalowa 37 Pierogi z kapustą i grzybami – 1 porcja (6 sztuk) – 15 zł
Barszcz czerwony wigilijny – 300 ml – 8 zł
Karp w galarecie – 150 g. - 12 zł
Ryba po grecku – 150 g. - 12 zł.
Sałatka jarzynowa – 150 g. - 7 złKuchnia za ścianą, Plac Hallera 6
Kapusta z grzybami – 100 g. - 2,69 zł
Barszcz czerwony – 100 g. - 1,19 zł
Ryba po grecku – 150 g. - 8 zł
Krokiety z grzybami – 150 g. - 2,69 zł
Restauracja „Prażanka”, ul. Radzymińska 32
Pierogi z kapustą i grzybami – 1 sztuka – 2 zł
Kapusta wigilijna – 1 kg. - 26 zł
Śledź w oleju – 1 kg. - 32 zł
Ryba po grecku – 100 g. - 7 zł
Panta Rhei Bistro, ul. Starościńska 10/12
Barszcz czerwony – 1 litr – 20 zł
Ryba po grecku – 1 kg. - 42 zł
Śledź cztery smaki – ½ kg – 27 zł
Kapusta z grzybami – 1 kg. - 38 zł
Catering Wsmaq, tel.728 348 202
Pierogi z kapustą i grzybami – 250 g. - 12 zł
Kapusta z grzybami – 250 g. - 12 zł
Karp smażony w migdałach – 250 g. - 17 zł
Barszcz z uszkami – 250 g. - 9 zł.
Makowiec – 1 kg. - 45 zł.
Sernik – 1 kg. - 45 zł.
Tutaj możesz zamówić jeszcze wigilijne potrawy:
Restauracja „Pod karpiem”, ul. Stalowa 37 Pierogi z kapustą i grzybami – 1 porcja (6 sztuk) – 15 zł
Barszcz czerwony wigilijny – 300 ml – 8 zł
Karp w galarecie – 150 g. - 12 zł
Ryba po grecku – 150 g. - 12 zł.
Sałatka jarzynowa – 150 g. - 7 złKuchnia za ścianą, Plac Hallera 6
Kapusta z grzybami – 100 g. - 2,69 zł
Barszcz czerwony – 100 g. - 1,19 zł
Ryba po grecku – 150 g. - 8 zł
Krokiety z grzybami – 150 g. - 2,69 zł
Restauracja „Prażanka”, ul. Radzymińska 32
Pierogi z kapustą i grzybami – 1 sztuka – 2 zł
Kapusta wigilijna – 1 kg. - 26 zł
Śledź w oleju – 1 kg. - 32 zł
Ryba po grecku – 100 g. - 7 zł
Panta Rhei Bistro, ul. Starościńska 10/12
Barszcz czerwony – 1 litr – 20 zł
Ryba po grecku – 1 kg. - 42 zł
Śledź cztery smaki – ½ kg – 27 zł
Kapusta z grzybami – 1 kg. - 38 zł
Catering Wsmaq, tel.728 348 202
Pierogi z kapustą i grzybami – 250 g. - 12 zł
Kapusta z grzybami – 250 g. - 12 zł
Karp smażony w migdałach – 250 g. - 17 zł
Barszcz z uszkami – 250 g. - 9 zł.
Makowiec – 1 kg. - 45 zł.
Sernik – 1 kg. - 45 zł.
Tutaj możesz zamówić jeszcze wigilijne potrawy:
Restauracja „Pod karpiem”, ul. Stalowa 37 Pierogi z kapustą i grzybami – 1 porcja (6 sztuk) – 15 zł
Barszcz czerwony wigilijny – 300 ml – 8 zł
Karp w galarecie – 150 g. - 12 zł
Ryba po grecku – 150 g. - 12 zł.
Sałatka jarzynowa – 150 g. - 7 złKuchnia za ścianą, Plac Hallera 6
Kapusta z grzybami – 100 g. - 2,69 zł
Barszcz czerwony – 100 g. - 1,19 zł
Ryba po grecku – 150 g. - 8 zł
Krokiety z grzybami – 150 g. - 2,69 zł
Restauracja „Prażanka”, ul. Radzymińska 32
Pierogi z kapustą i grzybami – 1 sztuka – 2 zł
Kapusta wigilijna – 1 kg. - 26 zł
Śledź w oleju – 1 kg. - 32 zł
Ryba po grecku – 100 g. - 7 zł
Panta Rhei Bistro, ul. Starościńska 10/12
Barszcz czerwony – 1 litr – 20 zł
Ryba po grecku – 1 kg. - 42 zł
Śledź cztery smaki – ½ kg – 27 zł
Kapusta z grzybami – 1 kg. - 38 zł
Catering Wsmaq, tel.728 348 202
Pierogi z kapustą i grzybami – 250 g. - 12 zł
Kapusta z grzybami – 250 g. - 12 zł
Karp smażony w migdałach – 250 g. - 17 zł
Barszcz z uszkami – 250 g. - 9 zł.
Makowiec – 1 kg. - 45 zł.
Sernik – 1 kg. - 45 zł.