Anna Bałon jest niezwykle znaną i rozpoznawalną uczestniczką 2 edycji show. Jej specyficzny styl bycia "na sierotkę" i "na płaczkę" poznali wszyscy, którzy obejrzeli choćby jeden odcinek programu. Dodatkowo młoda modelka wsławiła się niezwykłą metamorfozą - udało się jej schudnąć 24 kilogramy w rok.
Szczuplutka figura to efekt diety i uprawiania sportu. Teraz 18-latka jest ekspertką w tej dziedzinie i z powodzeniem radzi innym, jak zrzucać zbędne kilogramy. Stacja TVN lansuje uczestniczkę rozrywkowego widowiska do tego stopnia, że teraz obsadza ją nawet w kuchni "Dzień Dobry TVN".
Przeczytaj: Ania Bałon: Schudłam 24 kg, bo CHCIAŁAM ZOSTAĆ MODELKĄ
Co Bałon robiła przy garach? Razem z Piotrem Kucharskim przygotowała aksamitny krem brokułowy oraz chrupiącą focaccię. Wyznała jednak, że focaccia (włoska potrawa przypominająca pizzę), nie znajduje się jednak w jej jadłospisie, bo jest zbyt tucząca. Mogłaby z niej wyjeść jedynie zapieczone na wierzchu warzywa. Za to zaznaczyła, że krem z brokułów to natomiast idealne danie dla modelki dbającej o sylwetkę.