Magda Gessler dla wielu osób jest synonimem smacznej, tradycyjnej, polskiej kuchni. Restauracje sygnowane jej nazwiskiem są wyznacznikiem dobrego gustu i wysokiej jakości. Za jakością stoi cena, która dla większości może wydawać się zbyt wygórowana. Jeśli ktoś nie ma czasu na spędzanie wielu godzin w kuchni, po to, aby przygotować świąteczną kolację, może skorzystać z oferty cateringowej restauracji Gessler - "U Fukiera". Menu restauracji obfituje w różnorodne smakołyki: tradycyjne ciasta, przekąski oraz dania główne. Za Sernik Świąteczny (1 kg) zapłacimy 65 zł. Za tyle samo makowca trzeba będzie wydać aż 110 zł. Najdroższym daniem jest kaczka pieczona z Antonówką (1,7 kg), za którą zapłacimy 160 zł. Słynne uszka do barszczu (10 szt) warte są 35 zł. W porównaniu z innymi restauracjami, które sprzedają uszka w cenie 39 zł/kg za ok. 50-60 sztuk, u Gessler musimy wydać zawrotną kwotę 192,5 zł/kg! Jak myślicie, ile osób skusi się na takie świąteczne szaleństwo?
Zobacz:Nie czekaj, zrób teraz i zamroź! Jak zamrozić pierogi na święta? Sprawdzone triki