Piotr Kraśko przyznaje, że do gotowania ma dwie lewe ręce. Jednak od czasu, gdy rozpoczął pracę w "Dzień Dobry TVN" przykłada co raz więcej uwagi do tego, co ląduje na jego talerzu. W wywiadzie dla magazynu "Grazia" dziennikarz opowiedzial o swoich kulinarnych upodobaniach. Kraśko od lat jest na nietypowej 'diecie'. Jakiej? Jako triathlonista stawia na białko i węglowodany i jest w swoich kulinarnych wyborach bardzo konsekwentny. Opowiadając o pracy w "Dzień Dobry TVN", Kraśko przyznał, że jest zaskoczony niektórymi potrawami.
- Przecież ja nic nie wiem o gotowaniu! Nie wiem, o co tu chodzi... Od paru lat jem praktycznie wyłącznie makaron z kurczakiem, a tu przegrzebki i rokitniki - opisuje swoje doświadczenia w "Dzień Dobry TVN" Kraśko.
Macie tak jak Kraśko? Też stosujecie monotonną dietę?
ZOBACZ: Odchudzony Adam Kraśko wraca do Rolnik szuka żony! Tylko na Se.pl!