Magda Gessler jest wyjątkowo zapracowaną kobietą, która doskonale pilnuje spraw dotyczących własnych restauracji, prowadzi "Kuchenne rewolucje", maluje i mimo tego znajduje czas dla swoich fanów.
Restauratorka regularnie dodaje posty na swojej oficjalnej stronie Facebooka, co przybiera niezwykle gawędziarską i przyjacielską formę. Nic dziwnego, że ma już aż tylu fanów.
- Nie jestem restauratorem, jestem reżyserem sztuki, w której każdy z gości moich restauracji gra główną rolę - pisze na Facebooku.
Co ciekawe, Magda Gessler organizuje dość liczne spotkania ze swoimi fanami. Zaprasza ich wtedy w różne miejsca w Polsce, gdzie spotykają się albo w restauracji, albo w lokalach, w których przeprowadziła "Kuchenne rewolucje" - donosi "Party".
Gessleromaniacy popierają postulat restauratorki, która namawia: - Zróbmy ekologiczną rewolucję dla siebie i przyszłości naszych dzieci.
- Chcę, aby w moich restauracjach używano wyłącznie składników pochodzących z wiadomego źródła, nieskażonych żadnymi nawozami. I z całego serca namawiam do tego innych restauratorów - dodaje.
Właśnie dlatego Magda Gessler planuje kupić działkę niedaleko Warszawy i założyć tam gospodarstwo ekologiczne.