Co za stylizacje!
Sablewska w majtkach, utleniona Kożuchowska i Fijał w staniku. Tak wyglądały gwiazdy na pokazie Baczyńskiej
Gratulujemy
Wielka radość w domu Małgorzaty Lewińskiej. Aktorka pokazała piękne, ciążowe brzuszki
"To marzenie"
Agata Załęcka nie tylko spełnia się jako aktorka, ale również sportsmenka. "Chciałam być syreną"
Prokuratura stawia zarzuty
Tragiczna śmierć słynnego filmowca. Przerażające szczegóły! "Każdy lubił przytulić się do Arka"
Suknie jak na Oscarach!
Angelina Jolie z synem, poczochrana Nicole Kidman, Pamela Anderson bez makijażu. Która wypadła najlepiej?
Składniki:
chrzan; konfitury lub dżem żurawinowy
Sposób przygotowania:
Korzeń chrzanu namoczyć w zimnej wodzie, po ok. 3 godz. oskrobać i utrzeć na tarce. Można też kupić gotowy starty chrzan. Do rozdrobnionego chrzanu dodać konfitury lub dżem żurawinowy. Ważne, by żurawin było o połowę mniej niż chrzanu. Wymieszać i gotowe. Smacznego!