Katarzyna Dowbor osobiście przygotowała potrawę z kuchni udmurckiej! Padło kłopotliwe pytanie

2024-09-06 8:39

Katarzyna Dowbor po powrocie do TVP wyraźnie odżyła. W legendarną prezenterkę wstąpiła pozytywna energia, którą wykorzystuje nie tylko w pracy, lecz także... w kuchni. Efekt swojej kulinarnej roboty zaprezentowała na Instagramie. Katarzyna Dowbor osobiście przygotowała wyjątkową potrawę wywodzącą się z kuchni udmurckiej! Padło jednak pewne kłopotliwe pytanie.

Katarzyna Dowbor wróciła do TVP. Wcześniej zwolnił ją Polsat

Katarzyna Dowbor po raz kolejny odnalazła zawodowe szczęście w TVP. W zeszłym roku - po dziesięciu latach pracy - słynna dziennikarka została zwolniona z programu "Nasz nowy dom" w telewizji Polsat. Dla Katarzyny Dowbor był to bardzo bolesny cios. 

Nowe szefostwo, nowe porządki... i to odmładzanie wszystkiego i wszystkich. Po dziesięciu latach pracy muszę się pożegnać z programem, który był chyba najważniejszy w moim życiu. Programem, który był misją i miał jedno niesamowite przesłanie - po prostu pomagał ludziom. Dawał nadzieję tym, nad których losem nikt się nie pochylał. Nam udawało się to aż przez 10 lat!

- napisała na Instagramie wyraźnie rozgoryczona prezenterka. Potem udzieliła wywiadu "Super Expressowi", w którym opowiadała o szczegółach rozstania z Polsatem.  Po zmianach w TVP Katarzyna Dowbor wróciła jednak do wielkiej telewizyjnej gry. Na początku 2024 roku dziennikarka została jedną z prowadzących program "Pytanie na śniadanie" i pracuje w nim do dziś. Śmiało można powiedzieć, ż Katarzyna Dowbor wróciła do domu, bo w TVP pracowała wcześniej aż 30 lat (w latach 1983-2013). 

Katarzyna Dowbor przygotowała ponad 50 małych pierogów. Padło kłopotliwe pytanie

Widać, że powrót do TVP dodał Katarzynie Dowbor pozytywnej energii. Prezenterka pożytkuje ją nie tylko na wizji, lecz także w kuchni. Właśnie zaprezentowała efekt swojej kulinarnej pracy. Robi on wielkie wrażenie. Katarzyna Dowbor przygotowała bowiem ponad 50 małych pierogów! Nie była to jednak tradycyjna polska potrawa, a danie wywodzące się z kuchni udmurckiej. Pielmieni są rodzajem pierogów z dość luźnym farszem mięsnym i każdy, kto kiedykolwiek brał się za tę potrawę, wie, jak wiele czasu, cierpliwości i precyzji wymaga. 

Ale się dziś napracowałam! Pozdrowienia z kuchni!

- napisała dziennikarka TVP. Pod jej wpisem pojawiło się mnóstwo wyrażających zachwyt komentarzy. Padło jednak także kłopotliwe pytanie.

I po co z mięsem?

- zagaił jej programowy partner. Katarzyna Dowbor odpowiedziała, że specjalnie dla Filipa Antonowicza przygotuje wersję bezmięsną

Dla Ciebie będą bez mięsa! 😃

- odpowiedziała Kasia Dowbor.

Sonda
Lubisz Katarzynę Dowbor?
Katarzyna Dowbor ujawnia, co budowlańcy robili w jej domu, kiedy przysypiała!

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki

Nasi Partnerzy polecają