Kuchenne Rewolucje 10, odcinek 6. Zapis relacji na żywo. El Mundo zamieniło się w Pod cielakiem!

2014-10-10 0:29

Kuchenne Rewolucje 10, odcinek 6. Relację na żywo na Se.pl zaczynamy o 21.30! Zapraszamy do śledzenia naszej relacji na żywo.

Kuchenne Rewolucje 10, odcinek 6.

Zapis relcji na żywo na Se.pl

>> Najnowsze wpisy znajdują się na górze strony <<

22.30

Magda Gessler wróciła.

- Pasztet jest pyszny - mówi Magda Gessler.

W jednym daniu jest za dużo kopru, ale to nie jest duży problem.

Niestety jeden kucharz odpadł - Arek już nie pracuje w restauracji.

Ale kuchnia jest dobra, a to najważniejsze!

Rewolucja się udała, brawo!

22.25

Pod cielakiem - to nowa restauracja! Jest przyjemniej. Fiolety łączą się z delikatną zielenią.

Gościom smakuje chłodnik, który w ciepły wieczór jest w sam raz!

22.20

Chłodnik wygląda ładnie.

Magda Gessler jest pod wrażeniem.

Do cielęciny dodaje się tylko trochę soli. Inaczej jej smak traci lekkość.

Zobacz: Magda Gessler przyznała nagrodę Magdy Gessler knajpie Magdy Gessler

22.05

Chłodnik, kotleciki cielęce - to będą główne dania w restauracji w stylu francuskim z polskim jedzeniem.

22.02

Rewolucja nabiera tempa.

Czas na próbowanie cielęciny w takiej wersji, w jakiej powinna być przygotowana.

Magda Gessler musi rozwiązać wiele problemów. Jednym z nich są właściciele.

22.00

Magda Gessler ma plan ratunkowy. Chce uratować restaurację... cielęciną!

Plan jest piękny, ale czy się sprawdzi?

21.56

Problemem jest m.in. smród spalonego tłuszczu w kuchni. Oczywiście również brak pieniędzy.

Najbardziej przeżywa to pani Jola.

21.53

Problem w tym, że Marek i Jola próbują wszystkich kuchni. Za dużo dań, za dużo egzotyki, a za mało prawdziwej kuchni.

Magda Gessler próbowała łososia, pstrąga, dania z Serbii.

Większość dań okazała się naprawdę smaczna!

21.50

Marta Gessler próbuje następnego dania.

Problem w tym, że właściciele nie znają się na kuchni. W ogóle nie wchodzą do kuchni.

21.40

Pierogi z mięsem i z ananasem? Marta Gessler jest zdezorientowana!

A kaszanka z truskawkami - to kolejna dziwna pozycja w menu.

Tarta z ziemniakami bez spodu z kruchego ciasta... A to dopiero początek!

21.35

Marek i Jola poznali się 11 lat temu. Ich restauracja miała być ogólnoświatowa: z Azji, z Europy, z Afryki...

A wychodzi istny groch z kapustą.

21.30

Zaczynamy naszą relację!

Co czeka nas w odcinku?

Jola i Marek, właściciele restauracji El Mundo, postanowili rozpocząć nowe, wspólne życie.

- Marek porzucił branżę budowlaną, a Jola sklep, który prowadziła i razem otworzyli w gdańskiej dzielnicy Wrzeszcz w Gdańsku restaurację El Mundo, czyli po hiszpańsku świat - czytamy w opisie odcinka.

W menu właścicieli znaleźć można dania z całego świata, w tym francuskie boeuf bourguignon. Joli i Markowi niestety brakuje doświadczenia w gastronomii, nie pomogą im kucharze, którzy gotować dobrze nie potrafią. Pomóc może tylko Magda Gessler!

Zobacz: Uprawiał seks z perliczką i kurczakiem. Później je zamordował

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki

Nasi Partnerzy polecają