Restaurację z winiarnią Berhida w Sanoku otworzyło małżeństwo Ania i Daniel. Mieli problemy finansowe, więc Berhida miała być ratunkiem oraz pewnym źródłem dochodu.
Niestety jak to często z planami bywa, mogą się nie udać. I tak też się stało - Berhida to finansowa porażka, z winiarni stała się pizzerią, potem serwowano domowe obiady, ale jedynym entuzjastą kuchni pani Ani to jej mąż. A czy jedyna zatrudniona kucharka ma pojęcie o gotowaniu?
Zobacz: PROGRAM TV
- Ale czy można pomóc panu Danielowi, który jak lew broni kuchni swojej żony i nie przyjmuje słów krytyki słynnej restauratorki? A Magda Gessler, która wie już chyba wszystko o najgorszych restauracjach będzie zaskoczona sposobem wykorzystania gałki muszkatołowej oraz tym, co podano jej jako „cynaderki”. Czy to możliwe, żeby rewolucja w Sanoku zakończyła się sukcesem? - czytamy w zapowiedziach programu.
Zobacz: Kuchenne rewolucje 12, odc. 7. Zapis RELACJI NA ŻYWO na Se.pl