Kuchenne rewolucje. Gessler rzucała talerzami. W lokalu była ciężarna właścicielka

2020-10-15 22:30

Magda Gessler tym razem przyjechała do Jasienicy na Śląsku Cieszyńskim. Bistro Pizzeria na Drzewiarzu razem prowadzą Ania (33 l.), jej brat Rafał (40 l.) oraz mąż Mirek (37 l.). Właściciele lokalu twierdzili, że dokładali do lokalu i ich pracownicy zarabiali więcej od nich.

Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler

i

Autor: X-NEWS "Kuchenne Rewolucje" Magdy Gessler

Ania przyznała, że jest w 6. miesiącu ciąży. Magda Gessler na wstępie zamówiła barsz z krokietem, placek ziemniaczany i roladę ze szpinakiem. Dania przygotowywali: kucharz Rafał (29 l.), kucharz Klaudiusz (22 l.) i pizzerman Łukasz (22 l.). Prowadząca "Kuchennych rewolucji" wyrzuciła warzywa, gdy tylko dowiedziała się, że były mrożone. Magdzie smakował placek, rolada i kluski śląskie. Reszta była nie do przyjęcia. 

Lokal zmienił nazwę na "Szynk na bogato". Kolacja i rewolucja się udały. Jedynie Magdzie Gessler nie podobały się talerze. Jeden z nich rozbiła o podłogę. Potem cała załoga rzuciła talerzami. Wszystko na szczęście. W menu znalazły się takie potrawy jak: placek ziemniaczany z gulaszem węgierskim i pieczoną papryką - 22 zł, barszcz czerwony na wywarze z czterech mięs podawany z pierożkami z jagnięciny - 12 zł, roladka ze szpinakiem i gorgonzolą z sosem ziołowym podawana z kluskami śląskimi i borowikami smażonymi na maśle klarowanym z rozmarynem i parmezanem - 34 zł.

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki

Nasi Partnerzy polecają