Ania przyznała, że jest w 6. miesiącu ciąży. Magda Gessler na wstępie zamówiła barsz z krokietem, placek ziemniaczany i roladę ze szpinakiem. Dania przygotowywali: kucharz Rafał (29 l.), kucharz Klaudiusz (22 l.) i pizzerman Łukasz (22 l.). Prowadząca "Kuchennych rewolucji" wyrzuciła warzywa, gdy tylko dowiedziała się, że były mrożone. Magdzie smakował placek, rolada i kluski śląskie. Reszta była nie do przyjęcia.
Lokal zmienił nazwę na "Szynk na bogato". Kolacja i rewolucja się udały. Jedynie Magdzie Gessler nie podobały się talerze. Jeden z nich rozbiła o podłogę. Potem cała załoga rzuciła talerzami. Wszystko na szczęście. W menu znalazły się takie potrawy jak: placek ziemniaczany z gulaszem węgierskim i pieczoną papryką - 22 zł, barszcz czerwony na wywarze z czterech mięs podawany z pierożkami z jagnięciny - 12 zł, roladka ze szpinakiem i gorgonzolą z sosem ziołowym podawana z kluskami śląskimi i borowikami smażonymi na maśle klarowanym z rozmarynem i parmezanem - 34 zł.