<<ABY ZOBACZYĆ NAJNOWSZE WPISY WCIŚNIJ F5+CTRL>>
Magda Gessler tym razem trafiła do Bielska-Białej. Tam czeka ją egzotyczna przygoda...
21.30 Restauratorka będzie pomagać w renowacji restauracji o nazwie "Ranczo pod strusiem". Jej właścicielami są 25-letni Adam i 34-letni Krzysztof. Czy tak młodzi szefowie mają szansę stworzyć knajpę, która przyciągnie tłumy gości?
21.35 Magda Gessler zamówiła barszcz z uszkami, flaki, placek ziemniaczany i golonkę. Kucharzy są wyraźnie zestresowani... Czyżby zamówienie Gesslerowej ich przerosło?
21.40 Magda Gessler każe próbować kelnerce jedno z dań. - Masakra! Tego dania nawet kelnerka by nie tknęła! - komentuje restauratorka.
21.42 PRZERWA REKLAMOWA
Zobacz: Polscy celebryci, którzy mieli problemy finansowe! Oni nie radzą sobie z pieniędzmi!
21.46 - Trochę chemiczna ta golonka... - mięso też nie przypadło restauratorce do gustu.
Magdzie Gessler niespodobało się nie tylko menu restauracji, ale też jej wystrój.
21.50 W restauracji "Ranczo pod strusiem" wszystko jest mrożone: warzywa, pierogi, mięso, zapiekanki. - Aż taki fast food tu jest?! - krzyczy oburzona Gessler. - Mało mnie nie otruliście wczoraj! - dodaje.
21.53 Magda Gessler krytykuje zawartość zamrażarki w restauracji. Pracownicy przyznają, że w "Ranczu pod strusiem" mrozi się za dużo rzeczy. - Za dużo pieniędzy jest zamrożonych w towarze - stwierdza jedna z kelnerek.
21.57 Stary właściciel zostawił restaurację dwóm młodym chłopakom, którzy niezupełnie wiedzą, jak ją prowadzić...
22.00 Magda Gessler wprowadza nowe menu. W restauracji będzie można zjeść dziczyznę i... ptaki!
22.05 Magda Gessler zabrała właścicieli restauracji... na boisko! Trening piłki nożnej miał im pomóc w nawiązaniu lepszej współpracy ze swoimi pracownikami. Tymczasem kucharze i kelnerki przygotowały w restauracji prawdziwą kuchenną rewolucję!
22.07 PRZERWA REKLAMOWA
22.20 Restauracja przeszła prawdziwą metamorfozę. Wnętrze restauracji zostało ocieplone wielobarwnym wystrojem, zaś menu wzbogacono o dania z ptaków.
22.25 Goście są zadowoleni - to najwazniejsze. Ale na kolacji rewolucja się nie kończy. Magda Gessler rozmawia z właścicielami. - Dostaliśmy od pani Magdy kopa do działania - kometuje Krzysztof. - Dwóch kolegów stworzyło fajną restaurację, a ja sprawiłam, że wszystko zaczęło po prostu "chodzić" - komentuje Gessler.
22.28 - Jestem wzruszona. Smakuje fantastycznie! - restauratorka wróciła do "Rancza pod strusiem", aby sprawdzić, czy sszefowie i pracownicy restauracji kontynuują zaproponowaną przez nią metamorfozę. - To najlepszy rosół, jaki jadłam w Polsce! - dodaje zachwycona Gessler.
22.30 - Wreszcie mogę powiedzieć, że tutaj pachnie jedzeniem - z metamorfozy zadowolony jest również Krzysztof, współwłaściciel restauracji. Magda Gessler przyznaje, że do "Rancza pod strusiem" może śmiało zaprosić wszystkich głodomorów.
ZAPISZ SIĘ: Codziennie wiadomości Super Expressu na e-mail