Kuchenne rewolucje, odcinek 11. Zapis relacji na SE.pl! Bistro Jajo to ogromny sukces!

2014-05-18 21:05

Magda Gessler tym razem odwiedziła hotelową restaurację "Stop" w Białogardzie i zamieniła ją na Bistro Jajo! Zobacz zapis relacji z jedenastego odcinka Kuchennych Rewolucji.

Kuchenne Rewolucje, odcinek 11 NA ŻYWO. Zapis relacji tylko na SE.pl. Zobacz poniżej!

 

22.25 Rewolucja zdecydowanie się udała! Gessler jest zachwycona i podpisuje się swoim nazwiskiem pod tą przemianą. Bistro Jajo to duży sukces!

22.23 Goście w restauracji są, Gessler uważa, że pasta jajeczna jest pyszna i bardzo "przyjemna".

Największym powodzeniem cieszy się jajko po hiszpańsku.

22.21 Magda Gessler wraca do odmienionej restauracji Jajo sześć tygodni później. Rewolucja się udała?

22.17 Goście są zadowoleni, jajko smażone po hiszpańsku, pasta jajeczna, pyszne grzanki - gościom aż się uszy trzęsą! Największą sensacją okazała się jednak zupa czosnkowa.

22.15 "Bistro Jajo" przygotowuje się na przyjęcie gości.

22.13 Kanapki z pastą jajeczną, które mają iść na promocję, wyglądają bardzo ubogo! Gessler jest w szoku.

22.04 Restauracja wygląda zupełnie inaczej! Restauracja jest cała żółto-biała. Właściciele są przestraszeni, ale jednocześnie zadowoleni!

21.59 Gessler zaczyna rewolucję. Zmienia nazwę restauracji i hotelu. Zaskakujące i proste menu - to będzie klucz do sukcesu. A teraz... czas na ubijanie masła!

21.57 Restauracja drugiego dnia rewolucji jest zamknięta. Właścicieli kupili świeże jajka i chleb. Co zrobi Gessler?

Przeczytaj: Kuchenne rewolucje 9, odcinek 10. Magda Gessler kontra właścicielka "OdNowy". Poleją się łzy!

21.53 Okazuje się, że kucharki muszą przynosić własne kanapki z domu i nie mogą jeść niczego z kuchni.

- Różnica między objadaniem a obiadem pracowniczym jest znacząca - mówi Gessler.

21.50 Śmietana termizowana w kuchni, skrobia modyfikowana, guma guar... - w kuchni pełno jest chemii.

Magda Gessler każe jeść stare ziemniaki właścicielom.

21.48 - Kucharki mają obezwładniający wpływ na dwóch nauczycieli - podsumowała Gessler. Jak poradzi sobie z tym problemem?

21.42 - restauracja wygląda jaki kibel damski, męski - powiedziała Gessler.

21.38 - Nóżki nie są złe, ale to nie są nóżki - ocenia Gessler.

A schab po warszawsku? - Przekąska pamiętająca czasy przedwojenne - mówi znana restauratorka.

Dorsz po włosku z serem?

- Dorsza się je po to, żeby być zdrowym, a nie tłustym - podsumowuje dorsza Gessler.

Zobacz też: Magda Gessler lubi brutali! Tego o niej nie wiedzieliście!

21.36 Stop Hotel - co to za nazwa? - dziwi się Gessler. Zamawia tatara, zimne nóżki i dorsza po włosku.

21.30 Magda Gessler odwiedzi dziś restaurację w Stop w Białogardzie. Właściciel uważa, że problemem są kucharki "starego typu".

- Czasami są jakieś spięcia - mówi właściciel.

Pani Ela, kucharka, uważa, że szef wpada często w złym humorze.

Problem jest, bo ludzi w restauracji jak na lekarstwo.

Wiadomości se.pl na Facebooku

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki