Kuchenne rewolucje, odcinek 4. Zapis relacji NA ŻYWO na Se.pl

2015-03-26 19:45

Magda Gessler ruszyła na pomoc knajpie polsko-włoskiej pary z Rzeszowa i szybko przekonała się, co to znaczy włoski temperament. To była jedna z najcięższych rewolucji Gessler.

21.30 Ania i jej mąż, Włoch Piero, założyli w Rzeszowie restaurację z prawdziwą włoską pizzą. UBares na początku szło nieźle, ale od pewnego czasu rzeszowianie już tu nie zaglądają. - Narzekają, że pizza nie jest na grubym cieście, że za mało majonezu - wylicza Ania. Piero stracił już nadzieję na odrodzenie lokalu.

21.36 Do UBares przyjeżdża Magda Gessler. - Tu wogóle nie pachnie dobrą pizzą - narzeka na wejście. Zamawia capricciosę i pulpeciki. - To jakaś masa jak parówkowa, wygląda strasznie - krytykuje Gessler.

21.40 Gessler dostaje pizzę i smakuje jej tylko ciasto - Szynka. przemielona z najgorszych części, karczochy okropne - wylicza i rusza do kuchni, żeby zobaczyć z czego gotują w UBares. Dostaje puszkę z pieczarkami i puszczają jej nerwy. Wylewa całą puszkę na przyjaciele właścicieli, który pomaga im w kuchni. - Po ch...my ją tu zapraszaliśmy - nie wytrzymał Piero.

21.45 Przerwa reklamowa.

21.50 Ania i Piero obrazili się na Gessler za oblanie przyjaciela. - Niech sp****la - rzuca za restauratorką i żąda przeprosin.

21.52 Gessler wraca do UBares i nie czeka ją miłe przyjęcie. - Czy oprócz g*** umie Pani coś jeszcze powiedzieć - złości się Piero. Magda zarzuca właścicielom, że trują ludzi. - To mięso jest trucizną - oskarża Gessler. Rozpętała się awantura. Ania złości się na Gessler. - Niech Pani siada na d*** i słucha - wykrzykuje Gessler. - To wariatka - komentuje Ania i wychodzi z lokalu.

21.55 Ania przemyślała wszystko i po kilku minutach wraca do środka. Gessler pokazuje właścicielom mięso - czytają etykietę i przyznają jej rację. Za to Magda chwali cisato i oliwę. - Są doskonałe - komplementuje.

22.00 Zaczyna się trzeci dzień rewolucji. Gessler zabiera Piera i Anię do restauracji Sycylijskiej. Bardzo się opierali, ale ostatecznie się zgodzili. Próbują dań, ale niczego nie chwalą. - Ten wyjazd mnie niczego nie nauczył - skwitowała Ania.

22.03 Idzie ciężko, ale Gessler nie traci zapału i planuje kolację. Ania i Piero powoli akceptują pomysły Magdy. - Ania ta restauracja zrujnowała twoje życie. Ty musisz zrobić ze sobą porządek - wytyka Ani.

22.05 Dzień czwarty. Ania przełamała się i poddała rewolucji. - To jest najbardziej szalona rewolucja - wyznała Gessler.

22.10 W kuchni praca wre. Ania i Magda dogadują się coraz lepiej. Zupa krem z bakłażanów, papryki i ziemniaków smakuje nawet Piero.

22.11 Przerwa na reklamę.

22.18 Zostały ostatnie godziny do kolacji. Wszyscy uwijają się jak w ukropie. Udało się zdążyć w ostatniej chwili. Właścicielom bardzo podoba się nowy wystrój. Goście też są zachwyceni.

22.20 Kolacja udała się znakomicie. Gościom smakowały wszystkie dania, a Ani podziękowali gromkimi oklaskami. - mamy teraz takie menu, że może zachwycić i Włocha i Polaka - przyznała właścicielka.

22.22 - Uff! To była ciężka rewolucja. Ania uparta, ale zdolna. Może zrozumiała, że trzeba pójść na kompromisy - skwitowała Gessler.

22.25 Magda wraca do UBares. Próbuje i... na razie nic jej nie zachwyca. - To nie są zupełnie moje smaki. Pizza jest kompletna guma - wytyka Gessler. - Życzę Wam jak najlepiej, ale to nie jest moja kuchnia. Ja się pod nią nie podpisuję - zakończyła rewolucję Magda Gessler.

Zobacz: Dowbor chce PRZEPROSIĆ Koroniewską za Celebrity Splash! Znalazł na to.... bardzo drogi sposób

Polecamy: Joanna Kurowska wyznaje w Super Expreesie: Po samobójstwie męża wpadłam w ciężką depresję

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki

Nasi Partnerzy polecają