Kuchenne Rewolucje - Piła: Gessler dostała surowe mięso! "Pan to teraz zje i umrze!"

2020-11-19 17:46

Kolorowy kwiat polskiej gastronomii na tropie złego jedzenia! Tym razem Magda Gessler zasiądzie za sterami nietypowej restauracji, której bliżej do fast foodowej budki niż ekskluzywności. A do tego karygodne błędy - restauratorka dostanie surowego kurczaka!

Kuchenne Rewolucje

i

Autor: Screenshot Instagram kuchennerewolucjetvn

Mówi się, że na ratunek - to tylko Magda Gessler! Kobieta o nietuzinkowej pasji - lubi odwiedzać miejsca, w których brakuje smaku, stylu i... ludzi. Tym razem celem podróży jest Piła - miasto na południu Wielkopolski. Przepływa przez nie rzeka Gwda z malowniczą wyspą w środku miasta. I właśnie przy jednej z odnóg opływającej wyspę rzeki przycumowała barka. Nie byle jaka barka, bo "Barka" restauracja!  Jednostką sterują bracia Patryk i Paweł. Młodzi właściciele serwują gościom jedzenie typu fast food, głównie wszelkiego rodzaju kawałki kurczaka w tłustej panierce. Takie menu niespecjalnie zasmakowało jednak mieszkańcom Piły... Czy jest szansa, że zasmakuje Magdzie Gessler?

Zobacz też: Kuchenne Rewolucje: Latający jesiotr ŚMIERDZIAŁ starością. "Zamek" stracił elitarność

Z każdym tygodniem gości ubywa i właściwie "Barka" powoli idzie na dno. Mimo to załoga młodych ludzi bez żadnego doświadczenia w gastronomii jest tu dość spora. Razem z właścicielami pracuje tam siedem osób. Lokal udaje się utrzymać jedynie z innego biznesu Patryka.  Zanim jednak nauka, należy sprawdzić, czym zajmuje się tak duża ekipa kuchenna. Okazuje się, że odmrażaniem! Czy Magdzie Gessler uda się sprawić, że Barka wypłynie na szerokie i spokojne wody?

Nowy odcinek już dzisiaj o 21:30 w TVN!

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki

Nasi Partnerzy polecają