W nowym odcinku "Kuchennych Rewolucji" Magdzie Gessler zaserwowano najgorsze dania w historii! Restauratorka nie wytrzymała i rzuciła całym stołem. Choć "Kuźnia Smaku" zlokalizowana jest w prawdziwie sielskiej okolicy, piękne widoki nie wystarczą! A wydawało się, że po ostatniej rewolucji pełnej brudy, gorzej już być nie mogło. Czy jedzenie było aż tak złe?
NIE PRZEGAP: Aktorka "Pierwszej miłości" wyszła za siatkarza! Królewski ślub w zamku na Podlasiu
Kuchenne Rewolucje - Sokołów Podlaski. "Kuźnia Smaków"
W Sokołowie Podlaskim żyje blisko 20 tysięcy mieszkańców. Okolica słynie z rolnictwa i produkcji żywności, a na miejscu serwuje ją między innymi prowadzona przez Martę i jej męża Czarka "Kuźnia Smaków". Marta kiedyś była tu kelnerką, ale zawsze marzyła o własnej restauracji. Gdy właściciele lokalu postanowili go sprzedać, Marta z entuzjazmem skorzystała z okazji i do zainwestowania w "Kuźnię Smaków" namówiła męża. Początki wyglądały obiecująco. Choć kokosów nie było, to wystarczało na rachunki, pensje dla pracowników i na skromne życie. Pandemia wszystko zmieniła. Dochody się skończyły i do restauracji trzeba było dokładać.
Koniec z fatalnym jedzeniem!
W "Kuźni Smaków" królował glutaminian sodu i przyprawa do gyrosa. To, co wyszło z restauracyjnej kuchni okazało się najgorszym jedzeniem w historii gastronomicznych doświadczeń Magdy Gessler. Restauratorka tak się zdenerwowała, że przewróciła stół pełen talerzy! Podano jej dietetyczne dania kiepskiej jakości.
- No osiągnęliśmy dno. Jeszcze nie było tak źle. Ja tu schudnę - skomentowała kolację Gessler.
Po nieudanym pierwszym posiłku i pełnych trudności rewolucjach, restauracja otrzymała nową nazwę. Bistro "Prosto od Serca" nabrało lekko tandetnego wizerunku, który przypadł klientom do gustu. Zobaczcie, jak teraz wygląda restauracja z Sokoła Podlaskiego! Wnętrze jest nie do poznania.