Magda Gessler wybierze się w dzisiejszym odcinku do Płońska. Tam mieści się restauracja Cynamon, w której serwowane są dania polskie. - Jest to tradycyjna, zwykła, normalna kuchnia - mówi jedna z kucharek. Niestety, mimo iż rodzimą kuchnię powinno się znać najlepiej, dań nie da się jeść! - Suche to mięso! Jak śrut! - krzyczy Gessler, grzebiąc w kotlecie.
Okazuje się, że nawet barszcz nie wyszedł za dobrze. - Kwaśne to strasznie. Sam ocet! - żali się restauratorka. Za karę chciała nawet wylać gar nieudanego barszczu na kucharkę. Jednak gwoździem do trumny okazał się tatar! Nie dość, że mięso było mrożone, to jeszcze odgrzewano je... w mikrofalówce! - Nie potrafimy inaczej, tak? Robimy tak, jak potrafimy - broni się właścicielka.
Czy Magdzie Gessler uda się doprowadzić Cynamon do porządku? Przekonamy się już dziś o 21:30 na TVN!
Zobacz: Córka Gessler zostanie gwiazdą Polsatu? Będzie konkurencja dla Kuchennych rewolucji?