Magda Gessler w rozmowie z "Fleszem" wyjawiła sekret swojej diety. Popularna restauratorka podczas przymusowej izolacji straciła około 10 kilogramów. Gwiazda TVN dokonała tego w zaledwie dwa miesiące. Pierwsze doniesienia na temat spadku wagi Magdy Gessler pojawiły się już w ubiegłym roku. Za namową syna prowadząca "Kuchennych rewolucji" zmieniła sposób odżywiania i z diety niemal całkowicie wykluczyła mięso. - Pozwalam sobie na nie tylko raz w tygodniu. Kiedy nie pracuję i mogę zarządzać własną dietą, jem cztery lekkie posiłki dziennie, głównie warzywa z dodatkiem kwiatów i ziół z mojego ogrodu. Co dwie godziny wypijam szklankę ciepłej wody z cytryną, zaparzam też czarną herbatę z dużą ilością werbeny i mięty - powiedziała Magda Gessler w rozmowie z "Fleszem". Gwiazda ograniczyła także pieczywo i teraz je jedną kromkę chleba na zakwasie żytnim dziennie.
Czytaj Super Express bez wychodzenia z domu. Kup bezpiecznie Super Express KLIKNIJ tutaj