Warszawska restauracja Casa Pablo powstała z miłości. Założycielami są Pablo – Hiszpan z Madrytu oraz Grace, Amerykanka polskiego pochodzenia. W tym wyjątkowym miejscu serwują kreatywną kuchnię hiszpańską. W menu znajdziemy tradycyjne dania, jak również potrawy w nowoczesnej aranżacji. Szefem kuchni jest Adam Tusiński.
Magda Gessler w Casa Pablo
Magda Gessler zaskoczy widzów opowieścią o pierwszym hiszpańskim narzeczonym, doskonałą znajomością języka oraz… flamenco! Ambasadorka Food Network w tej wyjątkowej kuchni na przystawkę spróbuje klasycznych croquetas, czyli krokietów z płynnym beszamelem i Jamón Ibérico – czyli szynkę iberyjską. Zobaczymy także, co sądzi na temat zupy rybnej z owocami morza, dania z ośmiornicy oraz turbota z czarnym ryżem. Jak oceni te potrawy? Przekonamy się już w najbliższą niedzielę o godz. 11:45 w Food Network.