2 czerwca Gessler spotka się we Wrocławiu z fanami "Kuchennych rewolucji". Gwiazda planuje uraczyć wszystkich caslerem, czyli szynką w sosie z lubczyku. Potrawę tę przyrządzi na patelni, na której zmieści się aż 3000 porcji.
- Mam nadzieję, że to danie nastroi wszystkich do pysznej miłości oraz da siłę i potencję na wieczór, żeby w najlepszy sposób wykorzystać swoje miłosne plany poprzez smaczną i lekką kuchnię - mówi.
Kucharka już za kilka dni zostanie twarzą kanału Food, gdzie poprowadzi nowy program.
- Z "Sexy Kitchen" dowiecie się, jak uprawiać seks po dobrej kuchni i mieć na niego apetyt, mimo naszej tradycji obżerania się. Tę tradycję przedstawię tak, by było po polsku, lekko, przyjemnie, egzotycznie, erotycznie i zwinnie - zapowiada Gessler. - Seks najlepiej smakuje, kiedy je się ryby oraz zielone rzeczy. Gorzej, kiedy jemy mięso, choć biały drób nie powinien zaszkodzić. Jako przyprawy polecam też takie afrodyzjaki jak: cynamon, imbir, tymianek i oregano - zdradza "Super Expressowi" pani Magda.
ZOBACZ: Kuchenne rewolucje. Właścicielka wycofała się z show: "Mam dość wszystkiego! Pani nas stresuje"
Dodaje, że na upojny wieczór niewiele czasu zajmie przygotowanie surowego tuńczyka z limonką, przyprawionego kolendrą, słodką cebulą i chili.