Magda Gessler dokonała rewolucji w restauracji "Trops" w Płońsku. Restauratorkę zaniepokoił stan lokalu: - Brudno. Jak brudno! Chodzi się po piachu. Menu nie zachęciło ją, ale zamówiła jedną pizzę, makaron, burgera i frytki. Burgera musiała od razu wypluć, bo mięso było smażone na brudnym grillu. Zaskoczył ją jednak smak pizzy: - Czuć wybory smak pieca na drewno. Produkty są znakomite. Pizza naprawdę jest pyszna! (...). Całkiem dobra włoska kuchnia. Zaskakująco dobra, jak na to miejsce!
Kuchenne rewolucje - Gdańsk. Tragiczna sytuacja właścicielki restauracji
Trzeci mąż Gessler w "Kuchennych Rewolucjach"
Restauratorka jak zwykle zaprowadziła zmiany w lokalu. Restauracja zyskała nową nazwę: "Pizzeria di Bufala". W menu znalazły się takie potrawy: pieczona cielęcina na grzańce, zupa fasolowa na ogonach wołowych, pizza di Bufala oraz pizza z anchois. Rewolucja przyniosła oczekiwane rezultaty. Wśród gości pojawił się trzeci mąż Gessler. Waldemar Kozerawski, lekarz medycyny rodzinnej i estetycznej zamieszkały na co dzień w Kanadzie, zjawił się, aby skosztować dania i ocenić rewolucję. Robicie bardzo smacznie, moje nowości akceptujecie w lotny sposób. Bardzo wam dziękuję. Mój mąż Waldek, który jest na Sali powiedział, że nigdy nie jadł tak dobrej pizzy - skomentowała rozemocjonowana Gessler.