Walentynki już jutro! Jeśli szukacie pomysłu na potrawę, którą zaserwujecie ukochanej osobie podczas romantycznej kolacji we dwoje, Magda Gessler służy radą!
- Polecam krewetki w musie z żurawiny, imbiru, chrzanu i czerwonych pomidorów. Danie jest lekkie. Ale używajmy oczywiście dużych krewetek! - mówi Gessler w rozmowie z "Super Expressem".
Polecamy: Karolina Szostak lubi porno dla mamusiek! Przyszła na premierę 50 twarzy Greya
Nie od dziś wiadomo, że owoce morza (w tym krewetki) to znakomite afrodyzjaki, które mają wpływ na potencję. Połączenie ich z ostrymi dodatkami jak chrzan i imbir rozgrzewa i dodaje pikanterii. Magda wie, co poleca - sama bowiem niejednokrotnie serwowała danie swojemu ukochanemu! Jak przypuszczamy, później musiało być naprawdę upojnie!