Wiemy, jak Kożuchowska schudła po ciąży!

2015-08-31 19:45

Niespełna rok po tym, jak urodziła swoje pierwsze dziecko Małgorzata Kożuchowska zachwyca idealną, zgrabną sylwetkę. Aktorka pozbyła się nadprogramowych kilogramów po ciąży dzięki nowej diecie, którą jej ułożono. Co je gwiazda?

Na prezentacji jesiennej ramówki TVP Małgorzata Kożuchowska wyglądała oszałamiająco. Gwiazda pozbyła się wszystkich kilogramów, które nabrała podczas ciąży i po niej. Znów jest piekielnie zgrabna i szczupła. Jak to zrobiła? Jak donosi "Party", Małgosia zrobiła badanie Genodiet. To test DNA, który wskazuje, co służy, a co szkodzi naszemu organizmowi. Łatwo po nim stwierdzić, przez co tyjemy, a co pomoże nam utrzymać wagę. Na podstawie badania układa się dietę. Jak się okazuje, Kożuchowska musiała odstawić gluten i laktozę. Od niedawna ja często, w małych porcjach. Badanie nie kosztuje mało, bo trzeba za nie zapłacić nawet 3 tys. zł. Fankami badań i diety są Anna Dereszowska i Joanna Krupa. O Kożuchowskiej mówiło się również, że stosuje dietę orkiszową, która oczyszcza organizm. Cokolwiek robi Kożuchowska, ważne że wygląda zdrowo i pięknie. Aż miło popatrzeć!

Zobacz:

Player otwiera się w nowej karcie przeglądarki