Agnieszka Kaczorowska - aktorka, tancerka, a ostatnio także influencerka wie co dobre. W atmosferze serdeczności i przyjaźni razem z mężem, a także z zaproszonymi gośćmi gotowała dania na bazie bezglutenowych produktów. Nad wszystkim czuwali Patrycja Rygusiak i Dawid Budzich. Szybkie i zdrowe dania i przekąski przygotowywali również, m.in. Grzegorz Zawierucha, Agnieszka Kałuża, Martyna Rokita, Mariusz Kozak.
Na koniec wszyscy mogli skosztować takich dań jak: wiosenna sałatka z tuńczykiem Salatino, truskawkowy koktajl witaminowy, sałatkowa bomba witaminowa pełna świeżych ziół od Baziółki, sałatka niemiecka, makaron z frankfurterkami, koktajl szarlotka, deser jogurtowy z masłem orzechowym, ślimaki po burgundzku, czy makaron w sosie pomidorowo-winnym z tuńczykiem.