Zaskakujące słowa domniemanego kochanka Maffashion. Wydał oświadczenie

2022-07-15 7:55

Ciąg dalszy telenoweli o życiu Maffashion i Sebastiana Fabijańskiego. Aktor wyznał, że Julia również go zdradziła. Później odezwała się partnerka mężczyzny, z którym blogerka miała się spotykać. Teraz natomiast to właśnie on zabrał głos i ujawnia całą prawdę.

Maffashion

Autor: AKPA/Kurnikowski Maffashion

Trudno nadążyć za wszystkimi rewelacjami dotyczącymi relacji Maffashion i Sebastiana Fabijańskiego. Ostatnio sporo namieszała partnerka niejakiego Mateusza, z którym Julka miała zdradzać aktora. Przyznała, że blogerka rozbiła jej związek, a później nękała ją wiadomościami. Późnej sam Sebastian przyznał, że Maffashion również dopuściła się zdrady. "Ta relacja od dłuższego czasu była w rozsypce i faktycznie dowiedziałem się, że w ostatnich tygodniach związku Julia miała romans", czytamy na jego Instagramie.

Partnerka "kochanka" Maffashion przerywa milczenie

Portal Pudelek opublikował rozmowę z Izą, partnerką Mateusza. Opowiada o jego relacji ze znaną blogerką. "O całej sytuacji wiem od ponad trzech tygodni, ale nie miałam zamiaru tego upubliczniać. Boli mnie, że w całej sytuacji, w której tak naprawdę Julia zachowała się nie w porządku w stosunku do mnie, jeszcze mnie atakuje", czytamy. Dodała też, że para zaczęła się spotykać na początku czerwca.

Domniemany kochanek Maffashion ujawnia prawdę

Mateusz, z którym podobno spotykała się blogerka nie wytrzymał i postanowił wyjaśnić całą sprawę. Opublikował oświadczenie, w którym zwraca się do Izy:

"Do rzeczy. Nikt nie rozbił twojego związku, bo on sam został zakończony wcześniej. Zerwaliśmy. Chciałbym napisać, że to ty się do tego przyczyniłaś, natomiast wiesz, że nie mam w naturze mówienia o tym, że coś jest wyłącznie wynikiem działania jednej osoby. Uważam jednak, że dobrze jest pokazać, jak coś wygląda z perspektywy obu stron. Akcja - reakcja", napisał na Instagramie.

Szybka Seria - Sebastian Fabijański
Śledzisz rewelacje wokół rozstania Maffashion i Fabijańskiego?