Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań
Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań
Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań
Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań
Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań
Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń
Powiększ zdjęcie
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań
Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań
Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.