Aloes z Madagaskaru tajną bronią Lecha - Super Express

Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań

Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań

Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań

Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń

Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań

Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń

Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań

Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń

Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań

Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań

Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań

Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń
Magnifying Glass Plus Powiększ zdjęcie
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań

Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań

Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń

Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań

Artur Dzierzbicki kucharz pierwszej drużyny Lecha Poznań do przygotowywanych potraw dodaje aloes. Jest on specjalnie sprowadzany z Madagaskaru i bardzo dobrzy wpływa na wydolność piłkarzy.
Autor: Przemysław Szyszka
Rozwiń
Powrót
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań
Artur Dzierzbicki, kucharz, Lech Poznań
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
Reklama
Zamknij
email