BORYS SZYC

BORYS SZYC

BORYS SZYC
Źródło: East News
Rozwiń
Piotr Cugowski

Piotr Cugowski

Piotr Cugowski
Źródło: AKPA
Rozwiń
MARCIN NAJMAN

MARCIN NAJMAN

MARCIN NAJMAN
Źródło: Tomasz Radzik
Rozwiń
Grzegorz Łapanowski

Grzegorz Łapanowski

Grzegorz Łapanowski Sos mięsny na ogonach wołowych Składniki: 1 ogon wołowy, 1 marchew, 1 pietruszka, 1 seler, 1 por, 6 pieczarek, 100 ml czerwonego wytrawnego wina, liście laurowe, ziele angielskie, sól i pieprz do smaku. Wykonanie: Ogon wołowy piecz do zezłocenia w piekarniku przez 40-60 minut, po czym przełóż go do szybkowaru wraz z przygotowaną włoszczyzną (warzywa umyj i obierz ze skórki, pora przetnij wzdłuż i opłucz poszczególne warstwy z piasku, który może się tam znajdować), zielem angielskim i liściem laurowym oraz lampką czerwonego wina. Wszystko to zalej wodą na ok. 2 cm ponad poziom produktów. Dorzuć pieczarki pokrojone uprzednio w plasterki. Zamknij szybkowar na półtorej godziny. Po tym czasie ostrożnie otwórz naczynie i odcedź wywar. To nie koniec gotowania! Teraz, bez przykrywki, zredukuj płyn, aby otrzymać gęsty, jak miód, esencjonalny sos. Jeśli będzie trzeba, dopraw go solą i pieprzem. Delikatne mięso jedz na kanapce! Jest pyszne!
Źródło: archiwum se.pl
Rozwiń
maffashion

maffashion

Maffashiona na pokazie Łukasza Jemioła
Źródło: AKPA
Rozwiń
Ewa Kasprzyk

Ewa Kasprzyk

Ewa Kasprzyk
Źródło: AKPA
Rozwiń
ADA FIJAŁ

ADA FIJAŁ

ADA FIJAŁ
Źródło: AKPA
Rozwiń
Joanna Czarnecka, Ruda, wokalistka zespołu Red Lips

Joanna Czarnecka, Ruda, wokalistka zespołu Red Lips

Joanna Czarnecka, Ruda, wokalistka zespołu Red Lips
Źródło: Facebook
Rozwiń

BORYS SZYC

BORYS SZYC
Źródło: East News
Rozwiń
Powrót
BORYS SZYC
Piotr Cugowski
MARCIN NAJMAN
Grzegorz Łapanowski
maffashion
Ewa Kasprzyk
ADA FIJAŁ
Joanna Czarnecka, Ruda, wokalistka zespołu Red Lips
Zamknij reklamę za s.
X
Zamknij reklamę
...
powiększone zdjęcie
email