Paweł Kowal. Mistrz kaszotto z grzybami
Paweł Kowal większość przygotowań do świąt ma za sobą.
Teraz czeka go gotowanie.
- Są już prezenty, jest choinka - powiedział nam.
- W kuchni spędzam bardzo dużo czasu, bo to po prostu lubię. I nie tylko od święta – powiedział nam.
- Tym razem zrobiłem kaszę pęczak z grzybami w dawnym stylu. Niebo w gębie! Polecam każdemu! – mówił zadowolony Paweł Kowal.
Paweł Kowal w kuchni czuje się jak ryba w wodzie.
Widać, że gotowanie sprawia mu wiele przyjemności!
- Już niedługo będzie chwila spokoju, odpoczynku od polityki - powiedział nam.
Polityk nie zamierza jednak tylko leniuchować!
- Może dokończę książki, które piszę, bardzo sobie tego życzę – mówi nam uśmiechnięty Paweł Kowal.
Kuchnia Pawła Kowala robi wrażenie.
Polityk najpierw przygotował wszystkie składniki.
Kaszotto wygląda pysznie!