Dzięki tej diecie mężczyźni będą mieli siłę do intensywnych treningów i zdążą z wyrzeźbieniem idealnej sylwetki do wakacji, by nie dać plamy na plaży.
Poniedziałek
Śniadanie: owsianka na wodzie z 50 g suszonych owoców, brązowym cukrem i cynamonem. Kawa. II śniadanie: 2 kromki chleba razowego, 2 sadzone jajka, kawa z mlekiem. Obiad: 200 g polędwiczki z indyka, pieczony ziemniak, 100 g warzyw z wody, herbata zielona. Podwieczorek: 4 wafle ryżowe, 4 plasterki sera żółtego, pomidor. Kolacja: duże jabłko.
Wtorek
Śniadanie: owsianka na wodzie z 50 g suszonych owoców, brązowym cukrem i cynamonem. Kawa. II śniadanie: 2 kromki pumpernikla, 2 plasterki sera żółtego, banan, kawa z mlekiem. Obiad: 200 g łososia z rusztu, 100 g ryżu brązowego, warzywa z wody. Podwieczorek: 4 wafle ryżowe, 100 g szynki z indyka, pomidor, zielona herbata. Kolacja: serek wiejski, gorzka herbata.
Środa
Śniadanie: owsianka na mleku z kurkumą. Kawa i banan. II śniadanie: 2 kromki chleba razowego, 50 g sera, kawa z mlekiem. Obiad: risotto z brokułami i owocami morza, herbata zielona. Podwieczorek: owsianka na wodzie. Kolacja: sałatka z rukoli, oliwek i jajek.
Czwartek
Śniadanie: owsianka na mleku z suszoną żurawiną. Banan, kawa z mlekiem. II śniadanie: 2 kromki pumpernikla, 50 g ser żółtego, kawa z mlekiem. Obiad: 200 g duszonej wołowiny, pieczony ziemniak, 100 g warzyw z wody, herbata zielona. Podwieczorek: 2 jajka sadzone, 4 wafle ryżowe, sok grejpfrutowy. Kolacja: 250 g warzyw z wody, zielona herbata.
Piątek
Śniadanie: owsianka na mleku z rodzynkami, banan, kawa z mlekiem. II śniadanie: 2 kromki pumpernikla, 50 g sera żółtego, kawa z mlekiem. Obiad: pulpety z indyka - 250 g, ryż brązowy - 100 g, warzywa z patelni - 150 g. Podwieczorek: koktajl z krewetek, 2 ryżowe wafle, zielona herbata. Kolacja: duże jabłko.
Sobota
Śniadanie: owsianka na wodzie z żurawiną. Banan, kawa z mlekiem. II śniadanie: 2 sadzone jajka, 4 wafle ryżowe, 50 g sera żółtego, kawa z mlekiem. Obiad: filet z soli z rusztu (200 g), pieczony ziemniak, warzywa z wody, zielona herbata. Podwieczorek: serek wiejski, 2 kromki chleba razowego, 50 g szynki z indyka, pomidor. Kolacja: 200 g warzyw z wody.
Niedziela
Śniadanie: owsianka na mleku, banan, kawa. II śniadanie: 4 wafle ryżowe, 100 g fig, kawa z mlekiem. Obiad: 250 g polędwiczki z indyka z rusztu, pieczony ziemniak, 150 g warzyw z wody. Podwieczorek: 2 jajka na twardo, 2 kromki pumpernikla, 50 g sera żółtego, zielona herbata. Kolacja: duże jabłko.