"64 złote? Pan chyba żartuje". "A co on jest, ze złota"? - usłyszał nasz reporter od przechodniów, którzy wzięli udział w degustacji "ekskluzywnego" schabowego. Pracownicy restauracji przekonują, że warto wydać taką fortunę, bo schabowy został przygotowany z najlepszej wieprzowiny, wymoczono go w mleku i usmażono smalcu.
"Miód w gębie" - potwierdziła jedna z testerek. "Chrząstka w kotlecie za 64 złote?" - wypalił zdegustowany smakosz. "Za mało pieprzu" - dodał kolejny. Obejrzyj najnowszy odcinek Komenterów Adama Federa i sprawdź, czy kubki smakowe Polaków eksplodowały po zetknięciu ze schabowym od Gessler.
Napisz w komentarzu, czy Twoim zdaniem warto zaszaleć i wydać 64 złote na schabowego od Magdy Gessler?
Zobacz także: "Wylejemy gnojówkę przed domami posłów PiS-u!". Bunt rolników. Komentery [WIDEO].