Dlatego nigdy nie wyrzucam jedzenia. Staram się wszystko spożytkować – uśmiecha się dziewczyna. Dotyczy to zwłaszcza warzyw. Jak wiadomo, są one skarbnicą witamin. – Okładam ciało włoszczyzną z rosołu. Zauważyłam, że ma to świetny wpływ na moją skórę. Staje się jędrna i nawilżona – dodaje. Po warzywnym rytuale wszelkie produkty warto zebrać z ciała i wrzucić do blendera. Wtedy można całość spożyć w formie koktajlu. – Często robię to z moim ukochanym – puszcza oko nasza ekspertka.
20-letnia bibliotekarka z Wrocławia rozbiera się do rosołu. "Stawiam na naturę" [FOTO]
Oto zapobiegliwa gospodyni! Julia Nowicka (20 l.) nigdy nie wyrzuca jedzenia, które zostało po świętach i sylwestrze. Wykorzystuje je w pożyteczny sposób. – Stawiam na naturę – mówi Julia, bibliotekarka z Wrocławia