1 EDYCJA
Drugi odcinek muzycznego show Polasatu Must be the music już za nami. Trzeba przyznać, że nie zabrakło niespodzianek i naprwadę profesjonalnych wykonawców. Tym razem Korę, Elżbietę Zapędowską, Adam…
dodano 12-3-2011
Ruszył wielki show TVN. Pierwszy raz w Polsce - "X Factor". Zobaczyliśmy w akcji nowe jury w składzie: Maja Sablewska, Kuba Wojewódzki i Czesław Mozil. Ten tercet z tysięcy chętnych ma wyłowić przysz…
dodano 6-3-2011
Wielkie show muzyczne Polsatu ruszyło. Czy program Must be the music podbije polską widownię, czy pokona konkurencję z innych stacji? Po pierwszym premierowym odcinku trudno jeszcze o poważne wnioski…
dodano 5-3-2011
Top Model wygrała Paulina Papierska (19. l). Papierska oczarowała widzów skromnością i pięknym uśmiechem. Jak podkreślali członkowie jury w Top Model, początkowo się nie wyróżniała, ale…
dodano 2-12-2010
Top Model, finał za nami! Relacja odcinka 13 NA ŻYWO wyłącznie na SE.pl. Transmisja Top Model, odc 13 rozpoczęła się o godzinie 21.30,w finale wzięły udział trzy kandydatki: Ania Piszczałka, Ola Kuli…
dodano 1-12-2010
Od tygodnia na SE.pl mogliście głosować na swoją faworytkę do zostania pierwszą zwyciężczynią programu "Top model. Zostań modelką". Gdyby ostateczne wyniki zależały od czytelników SE.pl, walka…
dodano 1-12-2010
Poznaliśmy szczegóły finałowego odcinka "Top Model". Program będzie emitowany na żywo, potrwa dłużej niż zazwyczaj, a do pomocy Joannie Krupie (31 l.) jako współprowadzący został wyznac…
dodano 30-11-2010
Top Model - został już tylko finał! Która z powyższych dziewczyn wygra? Kto nadaje się na Top Modelkę? Kto wygrał Top Model w twoim sercu? Na kogo nigdy nie oddałabyś głosu? Już dziś zaczynamy…
dodano 25-11-2010
Transmisja 12. odcinka rozpoczęła się o godzinie 21.30. Na SE.pl jak zwykle relacja na żywo z programu oraz link do miejsca, gdzie za darmo można obejrzeć Top Model online. W zeszłym tygodniu z progr…
dodano 24-11-2010
Stand Up, Zabij mnie śmiechem, odcinek 8 - dziś w Polsacie o godzinie 20.00. Program Stand up będzie można też obejrzeć na żywo w internecie, za pomocą aplikacji ipla 2.2. Transmisja dostępna będzie …
dodano 20-11-2010
Beata Szarłowska (25 l.) pożegnała się z programem "Top Model" w 11. odcinku. Jurorzy zarzucali jej za dużą wagę. Uważali też, że dla niej jest już za późno na rozpoczęcie wielkiej kariery w świecie …
dodano 18-11-2010
Już tylko pięć kandydatek pozostało w programie "Top Model" po wczorajszym, jedenastym odcinku. Wydaje się, że największe szanse na zwycięstwo ma Kasia Smolińska (19 l.), za to na pewno nie wygra Bea…
dodano 18-11-2010
Top Model, Zostań modelką to reality show TVN z udziałem Joanny Krupy. Transmisja 11. odcinka miała miejsce w środę o godzinie 21.30. Na SE.pl jak zwykle relacja na żywo z programu oraz link do miejs…
dodano 17-11-2010
W 10. odcinku Top Model z programu odpadła Magdalena Swat (19 l.), ruda kandydatka na modelkę z Ostrowca Świętokrzyskiego. Magda Swat pojawiła się w programie zaledwie dwa tygodnie wcześniej, w 8. od…
dodano 11-11-2010
Top Model, Zostań modelką to reality show TVN z udziałem Joanny Krupy. Transmisja 10. odcinka rozpocznie się o godzinie 21.30. Gościem specjalnym była Iwona Guzowska. Na SE.pl jak zwykle relacja na ż…
dodano 10-11-2010
Top Model, Zostań modelką to reality show TVN z udziałem Joanny Krupy. Transmisja 9. odcinka rozpoczęła się o godzinie 21.30. W poprzednim, 8. odcinku odpadła Marta Szulawiak, a program wygrała Ola K…
dodano 3-11-2010
Top Model, Zostań modelką to reality show TVN z udziałem Joanny Krupy. Transmisja 6. odcinka rozpoczęła się o 21.30, o tej samej porze rozpoczęliśmy relację na żywo z programu. Dziś w planie była pie…
dodano 13-10-2010
Top Model, Zostań modelką to reality show TVN z udziałem Joanny Krupy. Transmisja 5. odcinka wystartowała o 21.30, o tej samej porze rozpoczęliśmy relację na żywo z programu. Dziś w planie spacer na …
dodano 6-10-2010
Top Model, Zostań modelką to reality show TVN z udziałem Joanny Krupy. Transmisja 4. odcinka wystartowała o 21.30, o tej samej porze rozpoczynamy relację na żywo z programu. Dziś modelki pozują z dzi…
dodano 29-9-2010
Wiemy już, kto zakwalifikował się do zasadniczej części programu "Top model, Zostań modelką". Zobacz u nas galerię zdjęć pięknych dziewczyn i finałową listę kandydatek!
dodano 23-9-2010
Top Model, Zostań modelką to reality show TVN z udziałem Joanny Krupy. Transmisja 2. odcinka rozpocznie się dziś o godzinie 21.30. Na SE.pl znajdzie się relacja na żywo z programu.
dodano 15-9-2010